QUI SOM

Web gratis en 8 dies ho formem un grup de gent que portem molts anys al món d´internet.

Tenim dissenyadors i programadors professionals dedicats a dissenyar i construir webs i posicionar-les a internet. Els servidors on allotgem les pàgines webs són propis i estan situats en un centre de dades de gran qualitat, podent donar un servei d´alt rendiment als nostres allotjaments.

Amplia garantia

Tenim un gran departament tècnic per garantir i donar servei a totes les nostres webs i aplicacions i atendre totes les peticions dels clients. Contracta avui i prova la qualitat del nostre servei.

Últimes tecnologies

Els nostres servidors garanteixen potència i estabilitat. Gaudeixen de connectivitat ininterrompuda i fortes mesures de seguretat, garantint així un servei ràpid i estable.

Assessorament professional

Tenim un equip de professionals disposats a ajudar-te i orientar-te en cada procés de la instal·lació i utilització dels nostres serveis dins un ampli horari d´atenció al públic.

La millor relació qualitat/preu

Oferim uns preus molt baixos i accessibles per fer que tothom pugui tenir presència a Internet. A canvi oferim solucions professionals pels que comencen un negoci i per la petita i mitjana empresa, sense sacrificar la qualitat dels nostres serveis.